#1 CityBreak Amsterdam 190 EUR/pers (zbor dus-intors, cazare 3 nopti, transferuri)

Incepand de astazi lansam o noua categorie de Ponturi pentru vacante ieftine si oferte la zboruri pe TraiesteAventura.ro

Iti voi prezenta in 60 de secunde o idee de CityBreak Do It Yourself (in care-ti detaliez oferta ca tu sa o poti rezerva)

Hai in VACANTA de 1 Decembrie la AMSTERDAM!

Zborul il vei rezerva direct pe WizzAir.com si in acest moment costa 54 LEI/zbor/pers folosindu-te de Wizz Discount Club Rezerva online aici (platesti abonament de 30euro/an pentru a beneficia mereu de reducere 5 euro/persoana/zbor la un abonament pentru 2 persoane, sau 60eurp/an pentru aceleasi beneficii dar sa poti lua pe rezervarea ta inca 5 persoane – mai multe detalii aici.

Transferul intre aeroportul Charleroi Sud pana in Bruselles Midi se face cu Flibco rezervand biletul Rezerva online aici (14 EUR/directie/pers), calatoria dureaza 60 de minute. Odata ajunsi in Bruselles vei ,,ateriza” chiar langa gara Bruselles Sud, dar vei lua metroul catre Gara Bruselles Nord (cost 1,5 euro biletul de metrou).

Transferul intre Bruselles Nord si Amsterdam va dura la dus aproximativ 3h, iar la intors fiind noapte va dura mai mult. Biletele le rezervi de pe siteul Flixbus Rezerva online aici. Ai grija doar la orele pe care le selectezi (nu e nevoie sa printezi rezervarea, o poti arata de pe telefon direct soferului de autocar).

Cazarea ti-o recomand sa o faci prin siteul Agoda.com la Hotelul Ibis Budget 2* din Amsterdam (click aici) – e cea mai avantajoasa oferta si oricum in centru ajungi cu tramvaiul din apropierea hotelului. Rezerva online aici.

 

Nu pot sa-ti urez decat CALATORIE PLACUTA 🙂 si sa-mi spui mai jos daca iti plac astfel de ponturi de vacante.

 

Si nu uita inainte sa iesi de pe pagina,

Sa dai un SHARE/LIKE si sa-mi spui intr-un comentariu mai jos:

1 destinatie de vacanta unde vrei sa mergi – ca eu sa-ti caut PONTURI de CALATORIE

 

P.S. iti las mai jos toate screenshot-urile de la PASI ca sa-i poti vizualiza mai bine.

unnamed

312312

55

unnamed-1unnamed-2

33

The following two tabs change content below.
Salut, sunt Mihnea - fondatorul comunitatii TraiesteAventura.ro. Sunt pasionat de calatorii, sporturi outdoor si dezvoltare personala. Inainte sa creez TraiesteAventura.ro am petrecut 4 ani de zile incercand 20 de sporturi outdoor, care m-au transformat pe 4 planuri: psihic, fizic, mental si emotional. Am analizat fiecare schimbare care s-a produs, am vazut procesele si am creat “taberele de aventura”. Am organizat 3 tabere de aventura cu 60 de persoane din Romania pana acum. Tabele de aventura au ca scop dezvoltarea noastra personala prin activitati outdoor.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
Loading...
Downloadeaza gratis ghidul si vezi "7 trucuri ca sa mergi cu 75% mai ieftin in minim 3 vacante pe an"