Top 3 Festivaluri pe care sa nu le Ratezi in Primavara 2016

In foarte multe orase mari din lume, se organizeaza anual, cel putin un festival de neratat. Fie ca e vorba de muzica, bere, sau bataie cu apa, festivalurile sunt intotdeauna o experienta interesanta de trait macar o data in viata. Nu stii pe care ar trebui sa-l alegi ? Noi ti-am pregatit o lista de festivaluri, clasate in functie de lunile anului ; asa poate iti va fi mai simplu sa-ti planifici calatoria si zilele de vacanta.

in Martie se merge la Ultra Music Festival

Acest festival de muzica electronica se tine in fiecare an la Miami, din 1999. Numele acestui festival vine de la albumul din 1997 al trupei Depeche Mode, Ultra. Ultra Music Festival coincide cu Coferinta de iarna a muzicii care are loc tot in Miami.
ultra 3

ultra 1

ultra 2 

in Aprilie se merge la Songkran

Festivalul Songkran sarbatoreste noul an budist in Thailanda. Acest festival este organizat in special in Chiang Mai, unde camioane incarcate cu bidoane si pistoale cu apa defileaza pe strazile orasului. Aceast festival dureaza 3 zile si este aproape imposibil sa treci pe strazile orasului fara sa fii udat.
songkran 2

songkran 3

songkran 1

in Mai se merge la Gloucester Cheese Rolling Cooper

Rostogolirea ro?ii de brânz? e un festival care are loc la sfâr?itul lui mai, în Gloucestershire,  Marea Britanie. Participan?ii trebuie s? alerge o roat? de brânz? rostogolit? pe o pant? abrupt?, singura  condi?ie fiind s? ajung? teferi la baz? traseului. Cel care prinde roata de branza, o poate lua acasa si este declarat castigator.

festival branza 2

festival branza 3

festival branza1

 

Tu la care dintre aceste festivaluri ai vrea sa participi ?

P.S. Da-i un Share la articol si poate ii convingi si pe prietenii tai sa ti se alature la experienta unui Festival.

[fbcomments]

The following two tabs change content below.
Salut, sunt Mihnea - fondatorul comunitatii TraiesteAventura.ro. Sunt pasionat de calatorii, sporturi outdoor si dezvoltare personala. Inainte sa creez TraiesteAventura.ro am petrecut 4 ani de zile incercand 20 de sporturi outdoor, care m-au transformat pe 4 planuri: psihic, fizic, mental si emotional. Am analizat fiecare schimbare care s-a produs, am vazut procesele si am creat “taberele de aventura”. Am organizat 3 tabere de aventura cu 60 de persoane din Romania pana acum. Tabele de aventura au ca scop dezvoltarea noastra personala prin activitati outdoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
Loading...
Downloadeaza gratis ghidul si vezi "7 trucuri ca sa mergi cu 75% mai ieftin in minim 3 vacante pe an"